Tavalliset näppäimistöt ovat tylsiä, pakko se on myöntää. Joskus himoitsin sellaista pehmeää näppäimistöä, jonka saisi vaikka käärittyä rullalle. Turhaan mä sen olisin ostanut, joten jätin väliin. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että on pakko ostaa Optimus-näppäimistö [via] jos ja kun sellainen tulee tänne Suomeenkin myyntiin. Näppiksen idea on upea: Jokainen näppäin on pieni näyttö, jonka voi ohjelmoida näyttämään lähes mitä tahansa. Kuulostaa ihan liian hienolta ollakseen totta! Toisaalta tuon näppäimistön ostamisen jälkeen pitäisi ostaa myös uusi näyttö. Nykyään keskusyksikkö (kolmella sinisellä valolla varustettuna) ja hiiri (punaisella valolla) ovat yhteensopivat, näppäimistö ja näyttö puolestaan "ihan samaa vanhaa harmaata". Keskusyksikköä ostaessani en tiennyt siinä olevan tuolla alhaalla noita valoja, mutta rakastuin siihen heti ensimmäistä kertaa virran kytkiessäni. Sinisestä kun tykkään.
Välikommentti: Juu tämä on Fujitsu Siemenssin valmis pakettikone. Olisin tietty voinu valita paremminkin ja räätälöidä koneen, mutta päätin jälleen kerran päästää itseni helpolla ja ostaa valmiin paketin. Ja ihan hyvin oon tullut tän kanssa toimeen näiden muutaman kuukauden ajan. Tosin XP ottaa päähän aina välillä, mutta se on välttämätön paha.

Tuo Optimus saisi ehkä vähän enemmän pölyjen pyyhkimistä kuin tämä nykyinen, "normaali" näppäimistöni. Vain kerran olen suunnilleen neljän käyttövuoden aikana tän purkanut & puhdistanut näppäimet (eikä mennyt kuin pari kirjainta väärään kohtaan... taisi irkatessa tulla näppäimistö vähän liiankin tutuksi).

Elokuussa tulee kymmenen tietokoneellista vuotta täyteen. Niin kauan olen omistanut oman tietokoneen. Nyt on kolmas kone menossa. Tuolla pitäisikin pärjätä muutama vuosi, kunhan ei siihen mitään pahempia vikoja tule. Edeltävästä oli pakko luopua, kun se alkoi kaatuilemaan pahimmillaan puolen minuutin välein. Pelottavaa, miten kauan aikaa olen viettänyt ja tulen viettämään koneen äärellä. Toisaalta (vielä) ei kaduta. Sitten vasta kun kökötän tässä viiskymppisenä, enkä oo mitään muuta tehnytkään. :)

Oon kirjottanu tätä viestiä puoli tuntia. Alkaa olla jo niin väsy tähän aikaan yötä, että tähän kirjoitukseenkin on saattanut tulla ajatusvirheitä. Täytyy korjailla niitä sitten järjen taas kulkiessa.

-----
Blindside - Pitiful