Oltiin tänään äidin kanssa käymässä Salossa. Vähän oli hankalaa, sillä oli tosi lämmintä, mun jalat sattu kävelemisestä, äidin jalat ei puolestaan olleet vieläkään kunnossa viime sunnuntain ötökkähyökkäykseltä. Paarmat ja hyttyset tykkää äidistä, samoin jotkut vielä pahemmat ötökät, joiden nimeä en tiedä. Söivät äidin jalkoja teatterilla viime sunnuntaina. Onneksi vasta nyt kun esitykset ovat toistaiseksi loppu.

Jonkin verran tavaraa tarttui mukaan kaupoista, esimerkiksi miniatyyritarvikkeita ja kalenteri. Kalenteri on upea! Laitan kuvia ostoksista huomenna tai sunnuntaina tänne, tänään ei enää jaksa. Paluumatkalla käytiin kirjastossa. Koska rakastan asioiden listaamista, kerron seuraavaksi kaikki kirjat mitä kirjastosta lainasin:
Duane, Diane - Korkeinta velhoutta
Rowling, J. K. - Harry Potter ja Feeniksin kilta
Evelegh, Tessa - Kata ja koristele kauniisti
Rankin, Chris - Terrific T-shirts
Verkon silmässä : tarinoita internetin maailmasta
Lem, Stanislaw - Konekansan satuja ja tarinoita
Gaiman, Neil - Sandman : 1 : Nukketalo
Gaiman, Neil  - Nukketalo : 2

Muut ovat itselleni, paitsi "Kata ja koristele kauniisti", jonka äiti halusi. On muuten ensimmäinen Harry Potter, jonka olen lainannut kirjastosta. Kaikki muut olen ostanut omakseni, tosin tuokin on ostoslistalla. Aamulla pitäisi nousta aikaisin ylös, lähdetään kirppismatkalle Turkuun. Nyt on melkein keskiyö. Äkkiä aa-aa.