Diili, Unelmien poikamies(tyttö), Amazing Race, Big Brother, Far Out, Huippumalli haussa, Mallikoulu, Unelmakämppä (Australiassa), Talo, 4D-dokumentit, Sillä silmällä, Suurin pudottaja, Pelimiesten pelimies, Farmarit, Selviytyjät, Lentokentällä, Risteilijällä, Lomakuumetta, Palvelusväki tietää parhaiten...

Tunnustan: Minä katson "todellisuutta" telkkarista. Kaikkia edellä mainittuja ohjelmia on tullut katsottua, toisia enemmän (=liikaa) ja toisia puolestaan vähemmän. Tuostakin listasta varmaan puuttuu ohjelmia, mutta ei nyt tule enempää mieleen edes Googlen avulla. Ehdottomasti parhaan tositv-ohjelman paikkaa piti pitkään Lentokentällä, kunnes viisi viikkoa sitten satuin katsomaan Aikamatka Villiin länteen (The Frontier House). Siinä kolme amerikkalaisperhettä lähtee aikamatkalle 1880-luvun Montanaan. Mitään niin kiinnostavaa ohjelmaa en ole nähnyt koskaan! Harmi, että sitä oli vaan kuusi jaksoa, joista en edes nähnyt ensimmäistä. Toivottavasti kyseinen ohjelma uusitaan vielä joskus.

Lopuksi pyyntö. Älkää kirjoittako tähän viestiin kommentteja, joiden pääasiallinen sisältö on "ei (lisää tähän ohjelman nimi) oo realityy!!!!11". Kiitos! :)